Praktiske råd når du går til svømning


Armbånd
Det gule svømmearmbånd er dit og det bruger du til at komme ind med samt til at låse dit skab i omklædningen. Du kan komme ind 20 min før din undervisning begynder. Hvis du mister dit armbånd skal du købe et nyt i svømmehallens Aquashop (Svømmeklubben har ikke noget at gøre med armbånd). I Aquashoppen kan du også købe et ledsagerarmbånd.

 

Afvaskning inden adgang til svømmehallen
Når du/dit barn ankommer til svømmehallen skal den som skal til svømmeundervisning afvaskes grundigt uden tøj inden man tager badetøj på. Derudover skal håret også være skyllet.

 

Hårelastik eller badehætte til langt hår 

Vi opfordrer til, at børn med langt hår altid benytter hårelastik eller badehætte da det er generende af have håret foran øjnene når man svømmer.

 

Svømmebriller

Vi anbefaler, at alle medlemmer fra 3-årsalderen har deres egne svømmebriller. Det er en klar fordel ,at bruge svømmebriller når man skal lære at svømme eller blive bedre til at svømme. Stort set al svømning foregår med hovedet under vandet. Det er lettere, at se under vandet med svømmebriller på og det gør heller ikke ”ondt” i øjnene som det ellers ofte kan gøre hvis man svømmer uden.

 

Svømmere som bruger ble

Børn som bruger ble skal bære badeble og en godkendt blebadebuks. En godkendt blebadebuks er ex. en tætsiddende Splash About eller andet mærke i neopren med tætsiddende linning ved mave og lår.

 

Lån af våddragt i det store bassin
GSK har våddragter til lån til de svømmere som synes det er meget koldt at være til svømning. 
Lån en våddragt ved bassinkanten og tag den selv på eller få hjælp af en forælder. Efter svømning skal du tage den af og hænge det op igen.

 

Hvor sidder forældre mens deres børn går til svømning
Forældre eller anden person man har med til svømning er velkommen til at sidde på balkonen inde i svømmehallen eller ude i cafeen i forhallen.
Forældre der sidder på bassinkanten skal have en særlig aftale med trænerne.

Svømning inden og efter svømmeundervisning
Det er desværre ikke muligt, at svømme eller lege inden og efter egen svømmeundervisning. Såfremt du gerne vil svømme udover egen undervisning skal du købe en billet til svømmehallen i Aquashoppen. 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram