Praktiske råd
 
Undgå at barnet fryser inden undervisningen starter
Vi oplever at nogle børn fryser inden de overhovedet er kommet i vandet og undervisningen er startet. En årsag hertil kan være at barnet er iført vådt badetøj som har en afkølende effekt på kroppen. Vi opfordrer derfor til, at man først ifører sig badebusker eller badedragt når man har været i bad og er helt tør. I den sammenhæng er det vigtigt at badetøjet er helt tørt og ikke tages med ind under bruseren under afvaskning. Oplever man stadig, at barnet fryser, kan man med fordel tage en ren og tør t-shirt på inden man går ind i svømmehallen. Husk at alle skal vaske sig uden badetøj før adgang til svømmehallen.
 
Hårelastik til langt hår 
Det kan være meget generende hvis håret hænger løst når barnet skal fokuserer på en aktivitet, leg, teknisk detalje eller en holdkammerat. Vi opfordrer derfor til, at børn med langt hår altid benytter hårelastik for at eliminere dette forstyrrende element. 
 
Svømmebriller
Vi anbefaler at alle børn har deres egne svømmebriller. Fordelen ved at bruge svømmebriller er, at barnet hurtigere lærer at få hovedet under vandet. For at brillerne skal være så behagelige som overhovedet muligt, er det en fordel at købe svømmebriller med en lille silikonekant. Silikonekanten bevirker, at brillerne ikke presserne omkring øjnene.  
 
Babyhold
Børn på vore babyhold skal bære badeble og godkendt blebadebuks. Den godkendte blebadebuks skal købes i Glostrup Fritidscenters Information, pris kr. 149. 
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram