Forretningsbetingelser gældende for: Glostrup Svømme Klub

Organisationens juridiske navn: Glostrup Svømme Klub

Selskabsform: forening

CVR-nummer: 23 29 92 16

Officiel e-mailadresse: medlem@gskswim.dk

Officiel web-adresse: www.gskswim.dk

Kontonummer: 9570 0010431093


Vilkår og betingelser for betaling via Klubmodul

Når du køber et medlemskab af GSK sker det via “Klubmodul”.

Klubmodul kan opkræve et gebyr i forbindelse med din betaling på hjemmesiden. Et eventuelt gebyr vil altid være angivet tydeligt alle steder, hvor en transaktion kan foretages samt fremgå tydeligt af alle priser. Endvidere vil et opkrævet gebyr fremgå af din kvittering.

  • Dankort 

 

I Klubmodul kan der betales med følgende betalingsmidler:

Betaling af holddeltagelse etc. sker forud for hele sæsonen.


Priser

Alle priserne på www.gskswim.dk er i danske kroner (DKK), og er ikke tillagt moms, da vi er en forening.

Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:     • Tilmelding til hold (eller flere hold)
  • Events

 

sker det som en forudbetaling for den periode og aktivitet, der er angivet ved købet.

Via dit login kan du til enhver tid se dine køb.

Ved første gang du laver en holdtilmelding opkræves et administrativt engangsgebyr på 50 kr.

Udover prisen for selve svømmeholdet, kræver undervisning i Glostrup Fritidscentret køb af digitalt armbånd til brug ved indgangssystem og låsning af skabe. Dette armbånd koster 40 kr. og købes i svømmehallens AquaShop.

Armbåndet kan også bruges til køb af 10-turs kort mm. i svømmehallen.

Fortrydelsesret

Når du køber holddeltagelse, løber fortrydelsesretten fra bestillingstidspunktet, men bortfalder ved holdets sæsonstart.

Efter holdets sæsonstart ydes der derfor ikke refundering. Dette gælder også, hvis ydre forhold (som fx. dårlig vandkvalitet, nedbrud eller uventede renoveringsarbejder) eller anden brug af svømmehallerne (fx. stævner eller kommunale aktiviteter) er årsag til kortere eller længere perioder med lukning eller reduceret adgang til svømmehallerne. Der tilbydes heller ikke nye tider som erstatning for tabte undervisnings- eller træningstider som følge af ovennævnte forhold.

Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten for en holddeltagelse, skal du rette henvendelse til vores kontor på medlem@gskswim.dk.

Personoplysninger

Når du benytter Klubmodul, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere dig, selv om du er logget ind.

Følsomme data, eksempelvis betalingskortinformationer, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering (“Secure Socket Layer”). De servere, der opbevarer data om brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares krypteret på serveren.

Klubmodul behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Persondatalovens regler herom. De oplysninger, du giver ved din brug af Klubmodul, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende anvendt i forbindelse med fakturering af køb hos GSK via Klubmodul eller Klubmoduls leverandører samt udsendelse af nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.


Som registreret bruger hos Klubmodul eller Klubmoduls leverandører har du altid mulighed for indsigt i de oplysninger, vi har samlet om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

Brugernavn og adgangskode

Ønsker du at tilmelde dig hold eller andre ydelser hos GSK via Klubmodul eller Klubmoduls leverandører, tildeles du et brugernavn og en adgangskode.

Det er dit ansvar at opbevare brugernavn og adgangskode på betryggende vis og ikke videregive disse informationer til andre.

Du kan bestille en ny adgangskode på den side, hvor du har oprettet dig, som bruger.

Yderligere information om dit sæsonmedlemsskab

For yderligere information om adgang til og ophold i svømmehallen, henvises til vort velkomstbrev for sæsonen, som kan læses via linket på forsiden under billedet.


Klager og reklamationer

Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

Glostrup Svømmeklub
formand@gskswim.dk


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram