Velkommen til Svømmeskolen i Glostrup Svømmeklub (GSK)


Svømmeskolen tager sig af al breddesvømning i klubben. 
I svømmeskolen lærer vi børn, unge og voksne at blive fortrolige med vand, blive svømmeduelige og gå til svømning som motionsform.


Børnesvømning


I svømmeskolen underviser vi på langt de fleste hold efter Min Svømmebog som er et svømmefagligt koncept fra SjovtVand og DGI Svømning, som udbyder undervisning i svømning. 
Når svømmerne starter på børnehold vil de i løbet af første sæson modtage Min Svømmebog som kommer til at følge svømmeren. I svømmebogen vil svømmerne 2-4 gange (afhængig af holdtype) i løbet af sæsonen modtage et klistermærke til bogen. 
Undervisningsforløbet er 5-årigt, progressivt og tager udgangspunkt i, at det skal være spændende at lære at svømme. 
Konceptet tager udgangspunkt i alle 4 stilarter (crawl, ryg, bryst og butterfly) samt arbejder med alle svømningens 4 grundelementer (balance, bevægelse, vejrtrækning og elementskifte). 
I svømmeskolen arbejder vi desuden med livredning på alle børnehold; herunder selvredning, redning af andre, lære at spotte en nødstedt, alarmering, baderåd mv. 


Ungdomssvømning


Vi tilbyder to typer af ungdomshold. Teenz og Vandpolo. Her kan man svømme hvis man har lært at svømme og gerne vil bruge svømning som motionsform og fællesskab. 
Under holdene kan man læse mere om det enkelte hold. 

I løbet af svømmesæsonen afholder vi ca 3 arrangementer årligt for svømmeskolens børne og unge medlemmer. Info udsendes under sæsonen. 

Voksensvømning


I GSK har vi voksensvømning onsdag aften. Vi har både begynder, let øvede og øvede hold. Se gerne mere info under holdene.

Hvis du vil lære at svømme eller allerede kan og vil svømme endnu mere, så tag et kig på vores Holdoversigt - vi har uden tvivl også et hold, som passer til dig eller dit barn.

 

Prisstrukturen ved tilmelding til undervisning

I lighed med den afsluttede sæson opkræver vi kontingent for en hel sæson ved tilmelding. Der er flere årsager til dette, men den væsentligste er at sikre, at der på de enkelte hold er økonomi til at aflønne trænere hele året, uden at være afhængig af eventuelle senere tilmeldinger til holdet ved frafald. I lighed med tidligere sæsoner vil vor rabatstruktur sikre, at man ved tilmelding i løbet af sæsonen ikke skal betale fuldt kontingent, men få følgende rabatter ved tilmelding efter nedennævnte skæringsdatoer. Den pris der vises ved tilmelding er til enhver tid netto pris inkl. eventuel sæsonrabat.:

Tilmelding efter 01. november: 25% sæsonrabat

Tilmelding efter 01. februar: 50% sæsonrabat

Tilmelding efter 01. april: 75% sæsonrabat 

Rabatten gives kun på kontingentet og ikke på indmeldelsesgebyret.


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på medlem@gskswim.dk.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram