Klubmodul henter siden
Guldtun, forråret 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet
Invitation til guldtun holdet
Kære svømmer og forældre
Vi tror at du har talent for konkurrencesvømning og derfor vi vil gerne tilbyde dig at gå på Guldtun holdet.
I Glostrup Svømmeklub har vi to afdelinger, svømmeskolen og konkurrenceafdelingen. Svømmeskolen er for dem, som vil lære at svømme – eller bare vil blive bedre til det.
På konkurrenceholdene svømmer svømmerne flere gange om ugen, deltager i stævner i løbet af sæsonen og tager på træningslejrer. Det største mål og fokus er at svømmerne skal have det sjovt samtidig med at de oplever en personlig og sportslig udvikling.
Det konkurrencehold hvor de yngste svømmere er, hedder Talent 3 og træner 3 gange om ugen. Overgangen fra svømmeskolen til Talent 3, sker gennem Guldtun holdet.
På Guldtun afklares om svømmeren har de svømmefærdigheder der skal til og lysten til at svømme på Talent 3.
Guldtun er for børn med særlige svømmetalenter og er en mulighed for at bygge videre på det, der læres i svømmeskolen. Tilbuddet gives til svømmere som efter trænernes vurdering har den rigtige alder og talent til at kunne udvikle sig, med henblik på at rykke op i konkurrenceafdelingen.
På Guldtun tager vi udgangspunkt i de enkelte svømmers niveau og træner målrettet for at forbedre svømmerens teknik i de forskellige svømmearter.
Svømmerne fortsætter på det normale hold i svømmeskolen og får derudover muligheden for at træne en ekstra gang om ugen på Guldtun. Træningstiden for Guldtun er følgende:
LØRDAGE KL. 16.40-17.30
Første træning på Guldtun er lørdag d. 26.03.22 og holdet kører til og med d. 18.06.22.
Den sidste dag vil alle svømmere modtage et diplom for at have gennemført Guldtun.
De svømmere som vurderes til at være klar til konkurrenceafdelingen, vil samtidigt blive tilbudt oprykning til Talent 3.
Ved hvert træningspas mødes vi ved bane 6 i svømmehallen. Det er vigtigt at svømmerne deltager så vidt muligt i alle træningspas. Hvis du er forhindret eller ikke har lyst til at gå på Guldtun, vil jeg meget gerne høre hvorfor – så vi kan optimere forløbet og give flest mulige af klubbens talenter muligheden i fremtiden. Har du fx kun mulighed for at deltage halvdelen af gangene, så er det noget vi kan finde en løsning på.
Prisen for deltagelse er: 250 kr. Tilmeldingsfrist d. 25.03.22
Vi håber, at du har fået lyst til at deltage på Guldtun. Tilmelding skal ske på hjemmesiden: https://gskswim.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=504
Har du spørgsmål eller kommentarer er du mere end velkommen til at sende dem til mig på mail: cillagregersen@hotmail.com
Med venlig hilsen
Cilla, svømmeskoleleder GSK
Tilmeldte
23 /50
Tilmeldingsfrist
09.04.2022
Tidspunkt
26.03.2022 kl. 16.40 - 18.06.2022 kl. 17.30
Sted
GSK
Pris
250,00 kr.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle