Klubmodul henter siden
Guldtun, efteråret 2021
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kære svømmer og forældre
Vi har inden sommerferien været forbi og se dig svømme på dit svømmeskolehold, da vi er på udkig efter nye svømmere til vores konkurrenceafdeling.

Hvad er konkurrencesvømning i Glostrup svømmeklub?

- GSK har vi to afdelinger, undervisningsafdelingen og konkurrenceafdelingen. Undervisningshold er for dem, som vil lære at svømme – eller bare vil blive bedre. I konkurrenceafdelingen lære man at træne og deltager i træningsture og stævner i løbet af sæsonen. Det største mål og fokus ligger dog på at svømmerne skal have det sjovt samtidigt med at de oplever en personlig og sportslig udvikling.

Hvad er Guldtun?

- Det er GSK’s introduktionshold til konkurrenceafdelingen, hvor du har muligheden for at bygge videre på det der læres i svømmeskolen. Tilbuddet gives til svømmere som efter konkurrencetrænernes vurdering har den rigtige alder og talent til på et tidspunkt at komme ind i konkurrenceafdelingen, hvis svømmeren har lyst og samtidig fortsætter den gode udvikling på Guld-tun. På Guld-tun tager vi udgangspunkt i de enkelte svømmers niveau og træner målrettet for at forbedre svømmerens teknik i de forskellige svømmearter. Guldtun-holdet giver mulighed at prøve om konkurrencesvømning er noget for dig, og hvis lysten er der, samtidig med at den gode udvikling fortsætter, vil det være muligt at rykke ind på vores yngste konkurrencehold på sigt.

Når man svømmer på Guldtun træner du 2 gange om ugen, om lørdagen med de andre som er udtaget til Guldtun og på dit normale svømmeskolehold.

Guldtun’s træningstider er lørdage kl. 16.20-17.30 (træningstider efter sommerferien er ikke endelige endnu, men det forventes at blive dette tidsrum)


Første træning på Guldtun er d. 25.9 og holdet kører til og med d. 18.12, hvor alle den sidste dag vil modtage et diplom for gennemførelse af Guldtun. Det er vigtigt at børnene deltager så vidt muligt i alle træningspas. Hvis du er forhindret eller ikke har lyst til at gå på Guldtun-holdet, vil jeg meget gerne høre hvorfor. Så vi kan optimere forløbet og give flest muligt af klubbens talenter muligheden. Har du f.eks. kun mulighed for at deltage halvdelen af gangene, så er det noget vi kan finde en løsning på.

Prisen for deltagelse er: 250 kr. Tilmeldingsfrist d. 10.09.21, tilmelding her. 

Tilmeldte
8 /50
Tilmeldingsfrist
10.09.2021
Tidspunkt
25.09.2021 kl. 16.30 - 18.12.2021 kl. 17.30
Sted
GSK
Pris
250,00 kr.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle