Svømmeskolen 

Glostrup Svømme Klubs svømmeskolekoncept er inspireret af bogen Moderne Svømning, som er udgivet af Dansk Svømmeunion, og bogen Slik lærer du å svømme, udgivet af det Norske Svømmeforbund. Konceptet bygger på en udvikling af de fire grundlæggende færdigheder

  • Vejrtrækning
  • Elementskifte
  • Balance
  • Bevægelse 

Grunden hertil er, at uanset hvilken aktivitet der foretages i vand vil ethvert led heri kunne føres tilbage til mindst én af de fire grundlæggende færdigheder. Med afsæt i disse færdigheder skabes der motiverende og udbytterige aktiviteter, som via sansestimulering og udvikling af færdigheder giver de aktive succesrige oplevelser. Denne tilgang til svømning skaber et fundament for al undervisning, som er essentiel for at opbygge og udvikle en svømmers evne til at deltage i alle tænkelige vandaktiviteter, eller til at foretage selvredning under uforudsete omstændigheder på f.eks. badeferien.

De fire stilarter (crawl, rygcrawl, butterfly og bryst) præsenteres som en sammenkobling af de fire grundlæggende færdigheder. Hvilket giver sammenhæng mellem den metodiske opbygning af de fire grundlæggende færdigheder og den metodiske opbygning af stilarterne.Yderligere føler Glostrup Svømme Klub sig forpligtet til at inkludere andre former for vandaktiviteter i undervisningen. Der vil derfor indgå elementer som Polo, Livredning, Udspring og Synkro, også kaldet PLUS, i undervisningen. 
 
Hvis du vil lære at svømme eller allerede kan og vil endnu mere, så tag et kig på vores Holdoversigt - vi har uden tvivl også et hold, som passer til dig eller dit barn.
 
Tidspunkter og priser for undervisningen kan ses her
 
 
Prisstrukturen ved tilmelding til undervisning
 

I lighed med den afsluttede sæson opkræver vi kontingent for en hel sæson ved tilmelding. Der er flere årsager til dette, men den væsentligste er at sikre, at der på de enkelte hold er økonomi til at aflønne trænere hele året, uden at være afhængig af eventuelle senere tilmeldinger til holdet ved frafald. I lighed med tidligere sæsoner vil vor rabatstruktur sikre, at man ved tilmelding i løbet af sæsonen ikke skal betale fuldt kontingent, men få følgende rabatter ved tilmelding efter nedennævnte skæringsdatoer. Den pris der vises ved tilmelding er til enhver tid netto pris inkl. eventuel sæsonrabat.:

 

Tilmelding efter 01. november: 25% sæsonrabat

Tilmelding efter 01. februar: 50% sæsonrabat

Tilmelding efter 01. april: 75% sæsonrabat

 

Rabatten gives kun på kontingentet og ikke på indmeldelsesgebyret.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på medlem@gskswim.dk.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram