Info

Vi kan tilbyde svømning for:

    Voksen begyndere og vandskræk

    Voksen øvede og motion

    Voksen CRAWL

Er du voksen og ønsker at svømme, har Glostrup Svømme Klub flere forskellige muligheder for dig:

 

Voksen begynder

Fik du aldrig lært at svømme som barn er det på høje tid. Undervisningen foregår i det store bassin, da der her er de optimale betingelser for at lære at svømme findes. Den lave ende af det store bassin måler ca. 1,2 m. I enkelte tilfælde vil det være muligt at benytte det mindre undervisningsbassin, som er 60-90 cm dybt og 30 grader varmt. Vi sætter vandtilvænning i højsædet, men du lærer også de grundlæggende teknikker. Du kommer til at gå på hold med andre på samme niveau.

 

Voksen øvede

Er du tryg nok ved vand til at svømme i det store bassin, hvor vandet er fra 1.20 m til 4 m dybt, men mangler at lære teknikken til at svømme brystsvømning, rygcrawl og crawl, er dette holdet for dig.

 

Voksen motion

Har du fået styr på de elementære teknikker i svømningen, og først og fremmest vil svømme mange meter for motionens skyld , så er dette holdet for dig. Din træner kan notere, hvor meget du svømmer pr. gang, så du kan følge dine fremskridt. Der er en træner på kanten, som du kan spørge, hvis du har brug for det evt. lidt rettelse af teknikken. 

 

Voksen CRAWL 

GSK’s nye voksencrawlhold er for dig som ønsker at lære at svømme crawl. Du kan svømme andre stilarter men har enten aldrig lært at svømme crawl, eller også har du et begrænset kendskab til crawl og bliver derfor hurtigt træt. På dette intensive hold vil du blive introduceret for forskellige crawl- og vejrtrækningsteknikker og du vil modtage individuel fejlretning.

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen