Klubmodul henter siden
Træningslejr Tommerup for T1, T2 og T3 påsken 2019

Husk tilmeldingsfristen i dag.... 

Kære svømmer på T1, T2 og T3

Hermed invitation til træningslejr i Tommerup 2019 for T1, T2 og T3.

Årets Påsketræningslejr er i år til Tommerup for konkurrencesvømmerne på T1, T2 og T3. Formålet med lejren er naturligvis en masse gode svømmetimer i bassinet, så I kan blive endnu bedre svømmere. Derudover vil I også lære jeres svømmekammerater bedre at kende, og på den måde styrke sammenholdet i GSK, hvilket er ret vigtigt for dig som svømmer og for klubben.

Transport:
Vi mødes fredag den 12. april kl. 16:00 ved Glostrup Svømmehal, hvor der vil der være fælles transport for alle 3 hold, trænere og holdledere til Tommerup.
Hjemrejse for T3 vil være med toget, og med ankomst på Høje Taastrup ved 16:30 tiden. I får den præcise tid når billetterne er booket.
Hjemrejse for T1 og T2 vil være med bus fra Tommerup og til Glostrup svømmehal, og med ankomst onsdag ved 16 tiden. I får den præcise besked når bussen er booket. 

Det forventes at ALLE svømmere deltager.
Skulle svømmeren mod forventning ikke deltage, bedes I hurtigst muligt give din træner besked.

Vi har valgt, at dele lejropholdets længe op, efter hvilket svømmehold du svømmer på. Det betyder, at svømmere på T3 er med fra fredag til mandag mens T1 og T2 svømmerne bliver til og med onsdag.
Vi har fået tilskud fra klubben, så prisen for træningslejren bliver følgende (husk der er mulighed for at bruge af sine sponsorpenge):

T3 svømmere: Kr. 1.450,-

T1 og T2 svømmere: kr. 2000,-


Der vil være både trænere og holdledere fra alle hold med på turen. 

I skal både svømme, spise og sove i Tommerup Hallerne, Tallerupvej 85, 5690 Tommerup
www.tommeruphallerne.dk
Vi sender mere praktisk information, navne og mobilnumre på trænere og holdledere samt detaljeret program ud, når vi nærmer os. 
I Tommerup laver vi opslag vi vores lukkede facebookgruppe, så forældre kan følge med. 

Tilmeldingen og betalingen foregår via klubmodul senest mandag den 25. marts 2019. Skulle der være forældre eller børn, som har betænkeligheder ved tilmelding, vil trænerne meget gerne tale med jer omkring dette.

Skriv venligst ved tilmelding, hvis du bruger noget medicin eller har allergi, hvis dine forældre selv afleverer/henter dig i Tommerup, eller hvis der er andre ting, der er rart at vide, for de voksne på lejren eller inden bestilling af transport.

Vi glæder os til en fantastisk træningslejr i Tommerup 

Mange hilsner
Trænere og holdledere


Tilmeldte
49 /60
Tilmeldingsfrist
31.03.2019
Tidspunkt
12.04.2019 kl. 16.00 - 17.04.2019 kl. 16.00
Sted
Tilmelding T1 og T2
Tilmelding T3
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'